Szolgáltatások

Minden egy helyen, egy időben

Rendelőnkben a kisállatpraxis legfőbb szolgáltatásait biztosítjuk pácienseink számára, patikánk és petshopunk pedig az állattartáshoz szükséges termékek és felszerelések széles választékát kínálja. Időpontos rendszerünk biztosítja, hogy ne kelljen várakozni az ellátásra, melyre időrabló telefonálgatás helyett közösségi oldalainkon online időpontfoglalással is bejelentkezhetnek.

Specialitásunk a bőrgyógyászat

Több mint 20 esztendeje foglalkozunk társállatok bőrbetegségeinek vizsgálatával és gyógykezelésével. Gyakran vidékről is érkeznek hozzánk páciensek bőrgyógyászati kivizsgálásra, melynek keretében többek között bőrkaparék vizsgálat, allergiateszt elvégzésére is lehetőség van.

Ezt a szolgáltatásunkat előzetes egyeztetés alapján vehetik igénybe, A bejelentkezés során kérjük töltse ki ingyenes online bőrgyógyászati kérdőívünket.

Online állatorvos

Kisállatrendelőnk különleges szolgáltatása az online állatorvos, melynek keretében kérdőívek kitöltésére, e-mailes, telefonos állatorvosi tanácsadásra valamint videókonzultációra biztosítunk lehetőséget.

Érdekel

Online patika

Az online állatpatika szolgáltatásunk keretében leadott rendelését futárszolgálattal kézbesítjünk.

Online rendelés leadása
E-mail: patika@kiralypet.hu

Hűségkártya

KirályPet online hűségkártyával a rendelőnkbe és patikánkba visszatérő gazdik hűségét és bizalmát jutalmazzuk. Minden 1 év után hozzánk visszatérő regisztrált gazdinak valamennyi kezelés vagy patikai vásárlás után nyilvántartásunkban jutalompontot írunk jóvá, melyeket az év végén állatorvosi szolgáltatásokra válthatnak be. Regisztráljon MOST a hűségprogramba, mellyel automatikusan online hűségkártyát nyitunk Önnek.

Regisztrálok

Egészségpajzs
Program

Az Egészségpajzs programcsalád egy havidíjas rendszerű egészségmegőrző program, amely bármilyen életkorú kutya, macska vagy nyúl szakszerű és költségkímélő állatorvosi ellátását kínálja. A faji és életkori sajátosságokat is figyelembe véve több csomag közül választhatnak. Csomagjaink tartalmaznak minden olyan védőoltást, vizsgálatot és kezelést, ami segít a betegségek korai felismerésében és a négylábú családtagok egészségének megőrzésében.

Vadonatúj program csomagjainkra 2020. decemberétől lehet regisztrálni, mely révén karácsonyra egészséggel is megajándékozhatja négylábú családtagját!

Kérjük adja meg email címét, hogy elsők között csatlakozhasson 10 % online kedvezménnyel programunkhoz.

Gazdisuli

Rendelőnk megalapítása óta nagy hagsúlyt fektetünk a tulajdonosok naprakész tájékoztatásra és gazdiképzésre. Iratkozzon fel negyedéves online hírlevelünkre, kérdezzen minket honlapunk chat szolgáltatásán keresztül, és vegyen részt havonta jelentkező gazdisuli webinár tanfolyamainkon.

Érdekel

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0