Rólunk

KirályPet rólunk

30 év bizalom

Több mint 3 évtizede dolgozom állatorvosként Káposztámegyeren. A hosszú idő rengeteg szakmai tapasztalattal szolgált, de számomra ennél is többet ér a gazdiktól és négylábú családtagjaiktól kapott határtalan bizalom. Hiszek a lelkiismeretes munkában, valamint a személyes kapcsolatok és a jutalomfalat erejében.

Munkatársaink

Dr. Király Péter állatorvos

Dr. Király Péter

klinikus szakállatorvos 1989-ben végzett az Állatorvos-tudományi Egyetemen, 2000-ben kisállatgyógyász szakállatorvosi diplomát szerzett. Egyetemi évei alatt egy amerikai kisállatklinikán dolgozott, majd a diploma megszerzése után a Budai Kisállatklinika munkatársa lett, 2010-ben 1 évig Angliában praktizált. 1990-2020 között az általa alapított Rex kisállatrendelők vezető állatorvosa, az 1992-ben létrejött Rex Kutyaotthon Alapítvány (www.rex.hu) alapítója, és az alapítvány által működtetett Budapesti Állat- és Természetvédelmi Élménypark (Állatsziget) megálmodója.
Dr. Tóth Ibolya Mária

Dr. Tóth Ibolya Mária

állatorvos 2017-ben végzett az Állatorvostudományi Egyetemen. Harmadéves korától kezdve rendszeresen látogatta az Egyetem Egzotikusállat-és Vadegészségügyi tanszékét. 2016-ban a gyakorlatát ezen a klinikán, valamint a Talpas Állatorvosi Rendelőben Dr. Papp Antal irányítása alatt végezte. 2014 és 2015 nyarán a balatonlellei Kék Állatpatika és Állatorvosi Rendelőben dolgozott, Dr. Kádár Tamás irányítása alatt. 2019 óta káposztásmegyeren praktizál Dr. Király Péter munkatársaként.
Halmai Bernadett

Halmai Bernadett

patika és petshop vezető 2001-től 18 éven át a Rex Kutyaotthon Alapítvány munkatársa volt, állatgondozói, majd irodavezetői munkakörben. 2019. márciusa óta a Székes utca 1. alatti állatpatika és petshop vezetője, de állatorvos asszisztensként is gyakran besegít. 27 évig volt kutyagazdi, jelenleg 4 papagáj osztja meg vele az életét.
Bettit a patika látogatóinak nagy örömére 2020. ősze óta elkíséri a Rex Alapítványtól befogadott mentett kutyusa Szeder is.
Király Bea

Füzesséry-Király Beatrix

ügyvezető 2007-ben kertészmérnökként végzett a Kertészeti Egyetem marketing szakirányú hallgatójaként. 2013-tól 7 éven keresztül a Rex Állatkórház Kft. praxismanagere volt, jelenleg a Király Pet Kisállatrendelő Patika és Petshop ügyvezetője. Gyermekkorától kutya gazdi, jelenleg 3 négylábú kutyalány és egy kétlábú kisfiú boldog „gazdája”. Férje, a „szuperhős” Király doktor – ahogy közös gyermekük szokta emlegetni.
Madocsay Alfréd

Dr. Madocsay Alfréd

állatorvos Édesapja is állatorvos volt, akit gyakran elkísért kiszállásokra, így már korán megismerhette a négylábúakkal foglalkozás örömét. Az egyetem elvégzéseóta szakmai elhivatottsággal dolgozott a Talpas Állatorvosi Rendelőben, a Budafoki Állatgyógyászati Központban, és az Érdi Városközponti Rendelőben. Jelenleg az Állatorvosi Hematológiai és Onkológiai Központban is bővíti tapasztalatát, melyet rendelőnkben is kamatoztat. Fő érdeklődési területe az onkológián túl a belgyógyászat (a hormonális betegségek korszerű terápiája), valamint a bőrgyógyászat.

Vélemények

Dr. Varga Károly gyermekorvos

Dr. Varga Károly

gyermekorvos Rex kutyám állatorvosa Péter személyében különleges, magasan képzett szakembert és nagyon jó embert ismertem meg. Gondossága, empátiája, szaktudása, óriási szíve és különleges humora rendkívüli állatorvossá teszi, aki éjt nappallá téve az állatok és gazdijaik szolgálatában áll. Áldozatos munkájáért hálás vagyok. Köszönjük, Doki!
Dr. Jeffrey Young, USA

Dr. Jeffrey Young, USA

Animal Planet - Állatgyógyász a Sziklás-hegységből Király Pétert és csapatát mindig az állatvédők legjobb ideáljaként emlegetem. A Rex Alapítvány ragyogó példája egy olyan helynek, ahol a gondoskodó józan ész mind az emberek, mind az állatok javát egyaránt szolgálja... Minden állatvédő csoportnak tanulnia kellene tőlük, és követnie kellene őket .. senki sem csinálja náluk jobban!
Mester Mónika

Mester Mónika

Már sokadik négylábú családtagunkkal járunk Király doktor rendelőjébe, évtizedek óta. Minden alkalommal végtelenül kedves és professzionális ellátást kapunk.
Erre a legjobb bizonyíték, hogy Foltost sem kell bevonszolni a rendelőbe, leginkább azzal van a gond, hogy a csukott ajtó előtt sír, hogy bemehessen.
KirályPet Kisállatrendelő

Nyitvatartás

H-P: 10-18
Dr. Király Péter: H, CS
Dr. Madocsay Alfréd: K, SZ, P

Cím

1048 Budapest
Székes utca 1.
+36 1 230 39 40

Harapj ránk!

Facebook Instagram Youtube

Szimatolj tovább!

Rex Alapítvány

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0