Szolgáltatások

Minden egy helyen, egy időben

Rendelőnkben a kisállatpraxis legfőbb szolgáltatásait biztosítjuk pácienseink számára, patikánk és petshopunk pedig az állattartáshoz szükséges termékek és felszerelések széles választékát kínálja. Időpontos rendszerünk biztosítja, hogy ne kelljen várakozni az ellátásra, melyre időrabló telefonálgatás helyett közösségi oldalainkon online időpontfoglalással is bejelentkezhetnek.

Specialitásunk a bőrgyógyászat

Több mint 20 esztendeje foglalkozunk társállatok bőrbetegségeinek vizsgálatával és gyógykezelésével. Gyakran vidékről is érkeznek hozzánk páciensek bőrgyógyászati kivizsgálásra, melynek keretében többek között bőrkaparék vizsgálat, allergiateszt elvégzésére is lehetőség van.

Ezt a szolgáltatásunkat előzetes telefonos egyeztetés alapján vehetik igénybe. A látogatás előtt, kérjük töltse ki ingyenes online bőrgyógyászati kérdőívünket.

Online állatorvos

Kisállatrendelőnk különleges szolgáltatása az online állatorvos, melynek keretében kérdőívek kitöltésére, e-mailes, telefonos állatorvosi tanácsadásra valamint videókonzultációra biztosítunk lehetőséget.

Egészségpajzs Program

Az Egészségpajzs programcsalád egy havidíjas rendszerű egészségmegőrző program, amely bármilyen életkorú kutya, macska vagy nyúl szakszerű és költségkímélő állatorvosi ellátását kínálja. A faji és életkori sajátosságokat is figyelembe véve több csomag közül választhatnak. Csomagjaink tartalmaznak minden olyan védőoltást, vizsgálatot és kezelést, ami segít a betegségek korai felismerésében és a négylábú családtagok egészségének megőrzésében.

Vadonatúj program csomagjainkra 2021. novemberétől lehet regisztrálni, mely révén karácsonyra egészséggel is megajándékozhatja négylábú családtagját!

Egészségpajzs regisztráció

Gazdisuli

Rendelőnk megalapítása óta nagy hagsúlyt fektetünk a tulajdonosok naprakész tájékoztatásra és gazdiképzésre. Iratkozzon fel negyedéves online hírlevelünkre, kérdezzen minket honlapunk chat szolgáltatásán keresztül, és vegyen részt havonta jelentkező gazdisuli webinár tanfolyamainkon.

KirályPet Kisállatrendelő

Nyitvatartás

H-P: 10-18
Dr. Király Péter: H, CS
Dr. Madocsay Alfréd: K, SZ, P

Cím

1048 Budapest
Székes utca 1.
+36 1 230 39 40

Harapj ránk!

Facebook Instagram Youtube

Szimatolj tovább!

Rex Alapítvány

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0